MI DONOSIMO | INOVACIJE |

Innovation Media d.o.o. je kompanija koja  je spojila sve usluge kako bi olakšala svojim klijentima  da na jednom mjestu dobiju sve ono što im je potrebno kako bi bili prepoznatljivi na tržištu.

Naša misija je da Vaše vizije pretvaramo u realnost, da stvaramo pozitivnu vezu Vas i Vaših konzumenata i da brinemo o Vašem imidžu na tržištu.

Želimo da opravdamo sam naziv Innovatio Media, te stoga pored klasičnih vidova oglašavanja nudimo i nešto sasvim novo kada je u pitanju marketing a to je oglašavanje putem LED displeja.

Uz oglašavanje putem LED displeja nudimo oglašavanje putem media, kao i usluge digitalnog marketinga.

U želji da opravdamo Vaša očekivanja pored usluga oglašavanja nudimo i usluge organizovanja raznih vrsta evenata, kompletnu uslugu kreacije brenda, promociju brenda kao i foto – video produkcijom, izradom reklamnih spotova i korporativnih filmova.

Innovation Media zapošljava mlade, talentovane i inovativne osobe koji su timski orijentisani i željni da stvaraju nove vrijednosti kroz isticanje u angažmanu.

S nama budite korak ispred drugih !

Zašto mi?

Zato što svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu marketinga koristeći vlastite resurse. Nismo klasična agencija koja je bazirana na angažovanju podizvođača. Nudimo usluge isključivo naših resursa (oprema, ljudi).

Naš razvoj kompanije

Naš koncept razvoja kompanije je kontinuirano ulaganje u naše uposlenike kroz edukacije kao i ulaganje u opremu i tehniku u skladu sa tehnološkim razvojem.

 

Naša misija

Naša misija je da Vaše vizije pretvaramo u realnost, da stvaramo pozitivnu vezu Vas i Vaših konzumenata i da brinemo o Vašem imidžu na tržištu.